Fairtradekurven

Den meningsfylte firmagaven
fra 599,- ex.mva 
Fairtradekurven er en bærekraftig firmagave som kombinerer sosialt ansvar og samfunnsengasjement med smakfullt innhold fra premium leverandører. Garantert en julegave dine ansatte og forretningsforbindelser setter pris på!

Ved å kjøpe Fairtradekurven støtter du også aktivt opp om FNs Bærekraftmål.
Kontakt oss!
Samtlige produkter er Fairtrade-merket. Fairtrade er en anerkjent sertifisering og merkeordning for rettferdig handel av råvarer. For mer info, trykk på logoen

Bli kjent med Fairtradekurvene

Liten Fairtradekurv

I denne håndlagede Bolgakurven ligger alt du trenger til julekosen fra high-end Fairtradeleverandører. Når innholdet er vel fortært har du fortsatt kurven som har et allsidig bruksområde, -alt fra bærplukking til designpynt på stuehylla. Ved å kjøpe "Fairtradekurven" er du med å sørge for bedre arbeidsvilkår og betingelser for bønder og arbeidere i fattige land. Fairtrade standardene bidrar til et mer bærekraftig jordbruk og et bedre liv for bønder og arbeidere i Afrika, Asia og Latin-Amerika. Les mer om innholdet i kurven under.
Kr. 599,- eks. mva. Minimumsantall 10 stk. Frakt tilkommer.
Innhold:

Stor Fairtradekurv

I denne håndlagede Bolgakurven ligger alt du trenger til julekosen fra high-end Fairtradeleverandører. Når innholdet er vel fortært har du fortsatt kurven som har et allsidig bruksområde, -alt fra bærplukking til designpynt på stuehylla. Ved å kjøpe "Fairtradekurven" er du med å sørge for bedre arbeidsvilkår og betingelser for bønder og arbeidere i fattige land. Fairtrade standardene bidrar til et mer bærekraftig jordbruk og et bedre liv for bønder og arbeidere i Afrika,Asia og Latin-Amerika. Les mer om innholdet i kurven under.
Kr. 849,- eks. mva. Minimumsantall 10 stk. Frakt tilkommer.
Innhold:

Våre leverandører

Bolgakurven:

Hammershus Fairtrade arbeider for bærekraftig utvikling og fattigdomsbekjempelse i Afrika gjennom: Produksjon, design, import og salg av Fair Trade-godkjente produkter, støtte til produsenter og partnere i Afrika, arrangementer, informasjon og fundraising.

Hammershus Fairtrade sysselsetter ca. 650 mennesker i Ghana og Burkina Faso.

Sjokoladen:

Divine er er det eneste Fairtrade-sertifiserte sjokoladeselskapet som i stor grad eies av kakaobøndene selv. Gjennom verdiene rundt « rettferdig handel» får bøndene en bedre avtale for deres kakao. Fordi bøndene er medeiere får de en andel av overskuddet og en sterkere stemme i kakaobransjen over hele verden. De har mottatt en rekke priser for sin etiske modell, blant annet «Best Ethical Business (2008) og Best Social Enterprise i 2014.

Kaffen:

Cafédirect ble grunnlagt i 1991 som et svar på den globale kollapsen i kaffe i 1989. Målet var å gi kaffebønner, kakao og teprodusenter en større del av kjøpesummen for produktene.

CaféDirect var det første kaffemerket som hadde Fairtrade-sertifiseringsmerket, og selskapet investerer om lag 60% av overskuddet i opplærings- og utviklingsprogrammer for produsenter.

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet nedenfor så kontakter vi deg.    Fairtradekurven selges av Ecoprofil.no
    Har du noen spørsmål eller trenger hjelp må du gjerne kontakte oss.
    post@ecoprofil.no | +47 99713472 | Org.nr: 898 619 842
    cartcrossmenu