Mer bærekraftige profileringsprodukter

Bli kjent med Ecoprofil.no

Kontakt kundeservice

Om Ecoprofil

Gjengen bak Ecoprofil.no har lang erfaring med å levere profileringsprodukter til norske bedrifter. I takt med stadig mer tydelige klima og miljøutfordringer bestemte vi oss for å satse på en produktportefølje bare bestående av leverandører som jobber aktivt for å redusere utslipp og materialbruk og ha minimal påvirkning på miljøet, - kort og godt bedrifter som bidrar til å gjøre verden til et bedre sted.

Skreddersøm

Av og til vet man ikke hvilket profilprodukt man som er best å gå for, mens man andre ganger ikke finner nøyaktig det man er på jakt etter.

Vi synes det er moro å bistå dere i letingen etter det ultimate profileringsproduktet.
Et eksempel er en forespørsel fra en kunde som var utkikk etter miljøvennlige kaffekopper som kunne gjenbrukes. Etter å ha vurdert en haug kopper i ulike fasonger og materialer, falt de ned på glasskopper med silikongrep i valgfri farge og logotrykk på håndtaket.

Miljøvennlig profilering

Det stilles stadig tydeligere krav til bedrifters ESG profil. Bedrifter som løfter frem bærekraftperspektivet og lar etiske og miljømessige hensyn gjennomsyre hele bedriften blir morgendagens vinnere.Vis hva dere står for med profileringsartikler fra Ecoprofil.no

Mer bærekraft

Ecoprofil.no er på vei til å bli en totalleverandør av markedets mest bærekraftige og miljøvennlige profileringsprodukter. Fordi vi stiller så strenge krav til leverandørere våre er det likevel enkelte produktkategorier vi enda ikke kan tilby. Kontakt oss likevel om du er på utkikk etter noe du ikke finner på nettsiden så vil vi gjøre det vi kan for å skaffe det du trenger.

Vi hjelper deg mer enn gjerne

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med noe? Vi kan skaffe langt mer enn det du finner på nettsiden. Kontakt oss så hjelper vi deg!

Ring oss på: 
+47 99713472
Send oss e-post: 
post@ecoprofil.no
Adresse: 
Lilleakerveien 11, 0283 Oslo

Kontakt kundeservice

    usereditphonelocation-arrowuser-pluscartmagnifiercrossmenu