Mer bærekraftige profileringsprodukter

Personvern

Ecoprofil.no lagrer hovedsakelig data knyttet til bedrifter, men har som regel også lagret e-post og telefonnummer til kontaktpersonen i virksomheten. Personopplysningene brukes til å opprette kundeforholdet hos oss, gjennomføre bestillinger og produktleveranser, sende deg tilbud og forbedre oss. Vi oppbevarer personopplysninger i tråd med personvernordningen GDPR (General Data Protection Regulation)

Ansvarlig:

Ecoprofil.no v/Contigo AS, org.nummer 898 619 842 er tilbyder av profil- og gaveartikler til bedriftsmarkedet.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger:

Vi trenger ditt navn, telefonnummer,epost og leveringsadresse for å gjennomføre leveransen til deg. Denne informasjonen lagres i vårt kundesystem. Personnummer eller opplysninger knyttet til personlige betalingskort blir ikke registrert.

Personopplysningene kan også brukes til å sende ut nyhetsbrev og tilbud.

Hjemmel for å samle inn personopplysninger:

Ecoprofil.no v/Contigo AS , (org.nummer 898 619 842 ) verken deler, selger eller utveksler dine opplysninger med en tredjepart uten samtykke. Ecoprofil.no er opptatt av å beskytte og respektere personvernet ditt i samsvar med EUs personvernforordning (2016/679) av 27. april 2016 (General Data Protection Regulation, GDPR). Denne personvernerklæringen gjelder nettsiden Ecoprofil.noEcoprofil.no v/Contigo AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene og i nettbutikken.

useruser-pluscartmagnifiercrossmenu